Informatie over kennisplatform

'Een goed begin is het halve werk' wordt ook wel gezegd, daarom deze pagina met informatie over hoe het kennisplatform werkt en waar het voor bedoeld is.

Een kennisplatform, voor wie?

Dit kennisplatform is dé plek voor beleidsmedewerkers van gemeenten en afvalbedrijven om kennis te vinden en te delen over thema's rondom huishoudelijk afval. Op dit platform kunt u terecht met uw vragen en discussiepunten, maar kunt u ook uw eigen ervaringen delen en reageren op vragen van anderen.

Lid worden

Het kennisplatform is zo ingericht dat u zonder lidmaatschap niet alles kunt zien op het kennisplatform. U ziet wel de communities met de verschillende onderwerpen die zijn aangemaakt en u ziet ook de content die wij hierin hebben geplaatst. Echter, u ziet niet wat onze gebruikers hebben geplaatst. Dit zijn vragen die zijn gesteld, de reacties hierop, nuttige documenten en de evenementenkalender. Wilt u inzicht hebben in wat gedeeld wordt op het platform, dan kunt u een account aanvragen.

Communities

Als uw account geactiveerd is, bent u automatisch lid van de communities. Elke community heeft een eigen thema en u bepaalt zelf of u hieraan wil bijdragen en updates over wilt volgen. Wilt u een community niet meer volgen? Dit kan eenvoudig door in de betreffende community te klikken op 'ik wil afmelden'.

Als u lid bent van een community verschijnen updates van deze community automatisch op uw Dashboard. Daar kunt u dan bijvoorbeeld zien of nieuwe vragen zijn gesteld, nieuwe reacties zijn geplaatst en of nieuwe leden zich hebben aangemeld.


Direct aan de slag

Met de links hieronder kunt u snel het platform verkennen. Wilt u direct lid wil worden? Vraag dan een account aan. Na goedkeuring kunt u lid worden van communities naar keuze en hier berichten plaatsen of documenten uploaden.